Elizabeth Boyle, TAJANSTVENI VIKONT

Originalan naslov: The Viscount Who Lived Down the Lane
Izdavač: Mozaik knjiga, 2021.

Sestre Louisa i Lavinia Tempest pravi su magnet za katastrofe. No, kada im se pruži prilika da provedu sezonu u Londonu, svjesne su da je nipošto ne smiju propustiti. I dok je Lavinia spremna pronaći uglednog muža, Louisa je bolno svjesna da skandal koji je njihova majka davno prouzročila neće moći prekriti svilenim haljinama i zadivljujućim frizurama…

S druge strane, sve što njihov novi susjed, vikont Wakefield želi su dobro navučeni zastori i puna boca Madeire kako bi se opijao u miru. Nakon ranjavanja, prepun ožiljaka, onih tjelesnih i onih na srcu, negoduje što je među živima.

Kada mačak iz pakla napravi rusvaj u njegovom kućanstvu, praćen svojom vlasnicom koja ostaje toliko osupnuta stanjem koje je okružuje da odlučuje sve ispraviti – ne samo stanje njegovog doma, već i njegovog života – ne preostaje mu drugo nego zabraniti pristup – i mačku i mladoj dami.

No, Louisina upornost polako, ali sigurno odmiče debele zastore njegovog doma i pušta sunce, kako u njegov život, tako i u njegovo srce…

Pronašavši inspiraciju u bajci „Ljepotica i zvijer“, Elizabeth Boyle nam u četvrtom nastavku serijala „Ljubavne rime“ donosi zabavnu i poprilično duhovitu povijesnu romansu, uz odlično razrađene likove i jednog osebujnog kućnog ljubimca, u kojoj ćete sigurno uživati.

Ja definitivno jesam. 😊

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s