Elizabeth Boyle, LORD KOJEM SAM PISALA

Originalan naslov: And The Miss Ran Away With The Rake
Izdavač: Mozaik knjiga, 2021.


Gospođica Daphne Dale i lord Henry Seldon, igrom slučaja, započinju dopisivanje koje iz prijateljskog postaje sve intimnije, što možda i nebi bilo čudno ili skandalozno (naposljetku, mnoge dame i gospoda tog vremena izmjenjuju pisma), da njihove obitelji nisu stoljećima u zavadi. Smrtnoj.


Naime, kada Daphne pročita oglas kojim „Razborit i situiran gospodin traži razboritu damu iz dobre obitelji za dopisivanje, s mogućnošću sklapanja braka.”, ne može odoljeti a da ne odgovori na njega. Potpisujući se sa “gospođica Spooner” započinje dopisivanje sa gospodinom koji se vrlo brzo pokaže savršenim za nju…


Henry je, s druge strane, žrtva šale svoje obitelji, te samo igrom slučaja započinje dopisivanje sa stanovitom gospođicom Spooner. Potpisujući se kao “gospodin Dishforth”, oduševljen je njenim karakterom, pameću i duhovitošću koju iščitava iz pisama.


Oboje su sigurni da su pronašli srodnu dušu, osobu s kojom žele provesti ostatak života.


Pred njima je još samo sićušna prepreka – njihov susret.


Prisustvujući zabavi povodom zaruka svoje najbolje prijateljice Tabithe i vojvode Prestona, usprkos tome što je dolaskom na imanje Seldonovih na neprijateljskom teritoriju, Daphne je odlučna iskoristiti priliku i napokon saznati tko se krije iza tajanstvenog imena “gospodin Dishforth”.


No, umjesto s muškarcem s kojim se mjesecima dopisuje, prisiljena je plesati sa svojim smrtnim neprijateljem – Henryjem Seldonom.


I mada su oboje odlučni držati se dalje jedno od drugoga, nekako se uvijek nađu jedno drugom u naručju, bezuspješno se boreći protiv sve veće, zabranjene privlačnosti…


U međuvremenu, pokušavaju pronaći osobe s kojima izmjenjuju pisma, osiguravajući nevjerojatnu količinu zabave i smijeha…


Prekrasna, duhovita i zabavna priča, prikovat će vas uz sebe do posljednje stranice i osigurati dobru dozu smijeha i pokoji uzdah nad zaista divnom ljubavnom pričom.


Moja velika preporuka. ❤


p.S. – Ova ide na popis za kupovinu 😉

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s