David Litchfield, MEDO, KLAVIR I KONCERT MALENE MEDVJEDICE

Originalan naslov: The Bear, the Piano and Little Bear’s Concert
Izdavač: Mozaik knjiga, 2021.

“Medo, klavir i koncert malene medvjedice” treći je, i posljednji dio bestselera “Medo i klavir” u kojem priča o usponu i, neizbježnom padu, prelazi na iduću generaciju.

Prethodne priče u kojima medo u šumi otkriva klavir, svoj talent i publiku, kao i prihvaćanje tuđih talenata, dijeljenje slave i prijateljstvo, u ovom dijelu dolaze do svog epiloga.

Nakon slave, brojnih koncerata i uživanja u glazbi, Medo se susreće sa sve manjom zainteresiranošću za njegovu glazbu, izostankom oduševljenja publike, i pljeska, te na kraju – gubitkom svog zvjezdanog statusa.

Razočaran se vraća kući u šumu, i posvećuje obiteljskom životu. Uz malu medvjedicu, ponovo uči uživati u malim, svakodnevnim stvarima kao što su valjanje u travi, plivanje u rijeci i slušanje priča drugih medvjeda.

Jednoga dana ona u šumi slučajno otkriva klavir, te upoznavši se sa, njoj dosad nepoznatim stranom medina života, odlučuje pomoći ocu da ponovo otkrije svoju ljubav prema glazbi…

Predviđena čitateljima starosti od 4 do 7 godina, ova će slikovnica, zahvaljujući nevjerojatnim ilustracijama očarati sve čitatelje, bez obzira na dob.

Toplih, prigušenih tonova i prekrasnih pozadina, ova slikovnica kreira savršenu atmosferu priče za laku noć.

Uz poruku kako je važno slijediti svoje snove, čuvati i uživati u prijateljstvu, te biti inspiracijom – kako sebi, tako i onima koji nas okružuju, ovo je priča koja će u potpunosti dočarati emocije i ljubav prema glazbi, te zahvaljujući umirujućim bojama i ilustracijama oduševiti svakog čitatelja.

Nešto većeg formata (23 x 31 cm), tvrdih korica i prekrasnih boja, ovo je 40 stranica prekrasne priče u kojoj ćete uživati zajedno sa svojim mališanima.

Jer, posao, slava i naklonjenost sreće mogu biti prolazni, no najbolje melodije, one obojane ljubavlju, zauvijek ostaju u srcu…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s